DOEK! wint toneelprijs Delftse Kijker

Loes Luca en Peter Blok spelen onnavolgbaar in de komedie Doek! van de hand van Maria Goos. De Delftse theaterbezoeker heeft de voorstelling daarom terecht uitgeroepen tot de beste van het afgelopen seizoen. De winnaar van de Delftse Kijker is daardoor het komende theaterseizoen nog eens in Delft te zien. In Doek! zien we twee acteurs vol verlangen, frustratie en een verleden. De recensie die Suzan Vermeulen over het stuk schreef vind je hier!

Lees ook:Verkiezingsshow wint ‘Delftse kijker’
Lees ook:Toneel.blog zoekt recensenten
Lees ook:Zegetocht van Boeing Boeing
Lees ook:Loes Luca in nieuw stuk Maria Goos
Lees ook:Welkom!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>