‘Nooit van Elkaar’ op Belgisch Theaterfestival

Nooit van elkaar van Toneelgroep Amsterdam is geselecteerd voor Het Theaterfestival in België, dat van 25 augustus tot 3 september in Brussel plaats vindt. Op zaterdag 3 september is Nooit van elkaar in het Kaaitheater in Brussel te zien. Met Nooit van elkaar waagde Ivo van Hove zich voor het eerst aan het werk van de Noorse schrijver Jon Fosse. Een mentaal portret van een vereenzaamde vrouw, die haar angsten en verlangens probeert vorm te geven. Met Chris Nietvelt en Gijs Scholten van Aschat.

De 25e editie van Het Theaterfestival is een feestelijke editie, met een uitgekiende selectie. De jury keek, aldus het juryrapport, ‘ruim: van jeugdtheater tot dans, van theatrale installaties tot muziek- en teksttheater.’ Uit alle geziene voorstellingen selecteerde de jury ‘tien voorstellingen én twee voorstellingen uit de selectie van het Nederlands Theaterfestival, producties die ze uitdrukkelijk als onderdeel van hun eigen selectie zien. Na de voorstelling op 3 september is Nooit van Elkaar van 12 tot en met 15 oktober in de Stadsschouwburg Amsterdam te zien.

Meer informatie: www.tga.nl

Lees ook:Clairy Polak juryvoorzitter TF Theaterfestival
Lees ook:Adelheid Roosen en haar wijkjury
Lees ook:Nederlands Theater Festival goed bezocht
Lees ook:Ruim 7,8 miljoen voor projecten podiumkunsten
Lees ook:Zevende editie Nederlands Theater Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>