Alice in Wonderland in eigen huis

Het NNT scoorde met de voorstelling Alice in Wonderland. De reacties van publiek en pers waren laaiend en daarom besloot het gezelschap nog vijf extra voorstellingen te spelen.  De zomer klopt aan de deur als het NNT de speciale eigen-huis-versie Alice in Wonderland speelt als feestelijke afsluiting van het seizoen. Voor al die duizenden toeschouwers die deze “Ode aan de fantasie”(dagblad Trouw) ook eens in een intieme eigen-huis-versie willen zien én ‘laatste-kans-voorstelling’ voor mensen die deze voorstelling gemist hebben.

Meer informatie: www.nnt.nl

Lees ook:NNT zoekt figuranten voor Alice in Wonderland
Lees ook:Overweldigende Alice in Wonderland
Lees ook:Alice in Wonderland beste voorstelling
Lees ook:Toneelgroep Amsterdam brengt twee keer Molière
Lees ook:Tjitske Reidinga schittert als Alice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>