Brian Bedforts ‘Being Ernest’ bij Cinemec

De Cinemec Bioscoop in Ede heeft een bijzonder aanbod. Naast de filmische blockbusters is het mogelijk dans- en toneelklassiekers van over de hele wereld bij te wonen. Morgenavond presenteert Cinemec, vanaf Broadway New York, de registratie van Oscar Wilde’s The Importance of Being Earnest, opgenomen in het American Airlines Theatre. Een komisch Brits meesterwerk over leven op stand, hofmakerij en het ouderwetse ‘name dropping’ . Tony Award winnaar Brian Bedford regisseert het stuk en schittert als Lady Bracknell in deze heerlijk oppervlakkige komedie voor serieuze mensen. Zowel publiek als critici genoten al eerder van deze productie van Roundabout Theatre Company.

Twee jonge mannen leven in het Engeland van 1890. Ze gebruiken dezelfde pseudoniem ‘Ernest’ om te ontsnappen aan hun saaie dagelijkse leven. Dit gaat goed, totdat ze beiden verliefd worden op vrouwen die dezelfde naam gebruiken. Dit leidt tot veel hilarische situaties en misverstanden.

The Importance of Being Earnest van Oscar Wilde is te zien op donderdag 2 juni om 20.00 uur. 

Meer informatie: www.cinemec.nl

Lees ook:De Kleine Komedie voor de Kleine Liefdadigheid
Lees ook:Steven van Watermeulen nieuwe leider Regie Opleiding Adam
Lees ook:Londense King Lear live te zien via bios Cinemec
Lees ook:Maria Kraakman in Oostpools Orlando
Lees ook:Kevin Spacey in Sam Mendes Richard III

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>