Online theatermagazine ‘De Toegift’ gelanceerd

Het Chassé Theater in Breda lanceerde op vrijdag 27 mei een nieuw medium om bezoekers en geïnteresseerden meer informatie te bieden. Het eerste nummer van het nieuwe, interactieve online magazine De Toegift staat in het teken van theaterseizoen 2011-2012, met onder meer een kijkje achter de schermen in de videoreportage Chassé Backstage, interviews met Marc-Marie Huijbregts en danser Tim Persent van LeineRoebana, voordeelvouchers en meer. Door het interactieve karakter wil het Chassé Theater haar bezoekers meer betrekken. Het magazine is gratis en voor iedereen toegankelijk te vinden op: www.meerchasse.nl. De volgende editie van De Toegift komt medio september 2011 uit.

Lees ook:Randprogramma bij Temmen van de Feeks
Lees ook:Parade naar tevredenheid afgesloten
Lees ook:Meer bezoekers voor Nazomerfestival
Lees ook:Schrijfster en acrtice Marian Boyer overleden
Lees ook:Recordaantal kaarten voor Holland Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>