Maastricht is vanaf 7 mei Toneelstad

Zaterdag 7 mei barst het Maastricht Toneelstad Festival los. Tot en met 15 mei zijn vele voorstellingen van nationale en internationale gezelschappen in Maastricht te zien. Met voorstellingen uit de regio van Het Huis van Bourgondië, Toneelgroep Maastricht, Toneelacademie Maastricht, Het Laagland, Hoge Fronten Theatergroep De Bus en het Het Geluid Maastricht profileert de stad zich voor het vierde jaar als Toneelstad. Het festival presenteert ook voorstellingen van (inter)nationale topgezelschappen in Luik, Hasselt en Maastricht en de Nederlandse première van Prometheus-Landscape II van multidisciplinair en internationaal vermaard kunstenaar Jan Fabre/Troubleyn in het Theater aan het Vrijthof .

Meer informatie: www.maastrichttoneelstad.nl

Deel 2 Maastricht Toneelstad Festival 2011 from TheaterMaastricht on Vimeo.

Lees ook:2e Maastricht Toneelstad Festival
Lees ook:Programma Maastricht Toneelstad bekend
Lees ook:Vijf premières op Maastricht Toneelstad Festival
Lees ook:Twee voorstellingen Huis van Bourgondië bij Maastricht Toneelstad
Lees ook:30 premières voor Oerol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>