Bach, Barbie and the Holy Ghost

Na van 1987 tot 2008 aan theatergezelschap Suver Nuver verbonden te zijn, nam Dette Glashouwer in augustus 2010 de beslissing naar Amerika te gaan. Met een koffer, een kistorgel, veel goede moed en drie ‘gigs’ op het programma maakte Dette de oversteek. Maar in San Fransisco wachtte haar een teleurstelling. Haar orgel bleek kapot en twee van de drie ’gigs’ waren afgelast. Maar Glashouwer laat zich niet voor één gat vangen en stortte zich op zogenaamde homeperformances.

Zo ontstond de voorstelling Yes to live and love, waarmee ze veel succes oogstte. Zelfs zoveel succes dat deze engelstalig one woman show over alle trio’s in haar leven dit najaar opnieuw te zien is in Amerika, o.a. in San Francisco, Seattle, Boston, Atlanta en New York. Maar voor het zover is, kan het Nederlandse publiek ook van Bach, Barbie & the Holy Ghost genieten in Theater Bellevue. Yes to live and love is daar op 16, 17 en 18 juni 2011 exclusief te zien.

Meer informatie: www.theaterbellevue.nl

Lees ook:Parade: Dette Glashouwer over de illusie van geld
Lees ook:Glashouwer als theatrale economiedocent
Lees ook:Conny Janssen Danst heeft beste Parade-voorstelling
Lees ook:Hoofdrol Barry Atsma in thriller Tape
Lees ook:21e Parade kleiner en fijner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>