Carry Tefsen niet meer het theater in

Carry Tefsen is het zat! In het AD lezen we dat ze helemaal klaar is met het theater. Dinsdagavond staat ze, na vijftig jaar, voor het laatst op de planken. ‘Ik rijd nu vijftig jaar rond, ben de files zat. Ik wil gewoon op het terras zitten’. De 72-jarige grande dame wil lekker schilderen in haar huis in Spanje en geen verjaardag van haar kleinkinderen meer missen. Op TV blijft ze nog wel te zien.

Lees ook:Acteur Pieter Lutz overleden
Lees ook:Hetty Heyting solo
Lees ook:Heesters (104) triomfeert als keizer
Lees ook:Programma Maastricht Toneelstad bekend
Lees ook:Nat ongelukje in de Stadsschouwburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>