Theaterversie van Spuiten en Slikken

Het tv-programma Spuiten en Slikken krijgt een theaterversie. Actrice Sanne Vogel neemt het script en de regie voor haar rekening. Rick Engelkes Producties en BNN werken samen aan de theatervoorstelling, maakten de producent en de omroep dinsdag bekend. Vogel zal het script samen met twee jonge schrijvers en de acteurs uit het stuk ontwikkelen. Het toneelstuk gaat over zes jonge personages die ieder staan voor een andere drug: paddo’s, xtc, coke, poppers, hasj en alcohol. Ook de keerzijde van drugsgebruik komt aan bod in het toneelstuk, maar volgens de makers zonder een opgeheven vinger. Spuiten en Slikken gaat op 19 december in premi√®re in het DeLaMar Theater in Amsterdam. (ANP)

Lees ook:Boete en rijontzegging voor Johnny Kraaijkamp
Lees ook:Moord op de rode loper
Lees ook:Ellen Vogel neemt oeuvreprijs in ontvangst
Lees ook:Bekende Nederlandse artiesten samen in theatervoorstelling over filmklassiekers
Lees ook:Polanski verfilmt God Van De Slachting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>