Paul de Leeuw in ‘Liever geen oorlog’

Na Jenny Arean, Remko Vrijdag, George Groot en Lucretia van der Vloot heeft ook Paul de Leeuw zijn medewerking toegezegd aan Liever geen oorlog… Op 4 mei om 21.00 uur staat deze speciaal gemaakte muziektheatervoorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De regie is in handen van Ruut Weissman. Daniel Samkalden en George Groot schrijven de teksten. Liever geen oorlog… is speciaal is ontwikkeld ter gelegenheid van Theater Na de Dam.

Liever geen oorlog…
Jenny Arean, Lucretia van der Vloot en Remko Vrijdag maakten samen met schrijver George Groot en regisseur Ruut Weissman midden jaren ‘90 de succesvolle muziektheatervoorstelling Tip Top, over Joods amusement voor en tijdens de oorlog. De oorspronkelijke cast ontmoet elkaar zestien jaar later met het voornemen Tip Top nieuw leven in te blazen, maar die nieuwe voorstelling komt er niet: het publiek heeft – na Soldaat van Oranje de musical – eigenlijk even liever geen oorlog. Paul de Leeuw verzorgt de epiloog van de voorstelling. Hij zingt Das Vielleicht-Lied van Bertolt Brecht en Hanns Eisler.

De kaartverkoop voor ‘Liever geen oorlog’ is zaterdag 16 april gestart op www.carre.nl. Kaarten kosten € 10,-

Lees ook:Bram van der Vlugt verrast op zijn verjaardag
Lees ook:De weg naar de roem – deel I
Lees ook:Programma Theater Na de Dam 2011 bekend
Lees ook:Pierre Bokma kruipt in huid van Balkenende
Lees ook:Cast ANNE compleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>