Extra voorstellingen ‘Zadelpijn en ander Damesleed’

De tournee van Zadelpijn en ander damesleed loopt zo goed, dat Bos Theaterproducties besloten heeft de tournee te verlengen. Na de zomer, aan het begin van het nieuwe theaterseizoen, is de voorstelling nog één week te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam en één week in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Zadelpijn en ander damesleed is genomineerd voor de AVRO Toneel Publieksprijs.

Meer informatie: www.bostheaterproducties.nl

Lees ook:Zadelpijn en ander damesleed naar theater
Lees ook:Geslaagde toneelbewerking ‘Zadelpijn en ander damesleed’
Lees ook:De wijze kater in race om AVRO Toneelprijs
Lees ook:Oranje Boven dingt mee naar Toneelprijs
Lees ook:Oog om Oog genomineerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>