NNT’s Medea opnieuw te zien

Begin 2009 zette artistiek leider Ola Mafaalani met Medea haar krachtige handtekening onder de nieuwe artistieke koers van het Noord Nederlands Toneel.  Deze kindermoordenares is ongetwijfeld een van de meest fascinerende vrouwen uit de toneelliteratuur. Ze roept bewondering op en walging, ze heeft menselijke en onmenselijke trekken, maar altijd laat ze het publiek in verwarring achter. Tot en met zaterdag 14 mei is Medea opnieuw te zien in de landelijke theaters. Meer informatie: www.nnt.nl

Lees ook:Medea in het museum
Lees ook:Driedubbel drama
Lees ook:Acteurs ontsnappen tijdens voorstelling
Lees ook:Ariane Schluter vertelt over Medea…
Lees ook:Moderne Medea draagt dezelfde tragiek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>