Festival [email protected]

Het Nationale Toneel introduceert zijn nieuwe artistiek directeur Theu Boermans in september aan het publiek met een speciaal festival: [email protected] Dit duurt drie weken en heeft plaats in samenwerking met onder meer de Koninklijke Schouwburg. Dat heeft het Haagse gezelschap donderdag bekendgemaakt. Op het programma van het festival staan onder meer enkele stukken die Boermans eerder regisseerde, zoals De eenzame weg en Fräulein Else. Boermans wordt per 1 september artistiek directeur van het Nationale Toneel. De afgelopen maanden is hij bezig geweest met het samenstellen van zijn eerste theaterseizoen bij het gezelschap. (ANP)

Lees ook:Theu Boermans directeur Nationale Toneel
Lees ook:Eric de Vroedt wordt artistiek leider Nationale Toneel
Lees ook:Theu Boermans krijgt Sjerp van Oranje
Lees ook:Johan Doesburg weg bij Nationale Toneel
Lees ook:Theu Boermans regisseert favoriete scènes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>