Mike Starink in nieuw toneelstuk Paul Haenen

De kleine toneelproductie In bed is het fijn toeven, van de hand van Paul Haenen, met Jeroen Bos en Mike Starink in de hoofdrol, blijft volle zalen trekken. Vanaf mei staan de twee Nederlandse acteurs met een Engelse versie In Bed ain’t that bad in Londen. In 2011/2012 wordt daarnaast een Nederlandse tournee gebracht. De samenwerking tussen de creatieven bevalt dusdanig goed, dat de hetzelfde team een nieuwe productie ontwikkelt. Na In bed is het fijn toeven verschijn in maart de nieuwe voorstelling Wat een heerlijk hete dag. Een op zichzelf staand stuk maar bezoekers van In bed is het fijn toeven zullen het wellicht als een vervolg zien. Ook Wat een heerlijk hete dag is geschreven door Paul Haenen en wordt gespeeld door Mike Starink en Jeroen Bos. Première 25 maart in Het Betty Asfalt Complex.

Lees ook:Mike Starink naar België
Lees ook:Toneelstuk Mike Starink in het Engels
Lees ook:In bed is het fijn toeven
Lees ook:Bert en Ernie zijn kwaad!
Lees ook:Paul Haenen in Die Fledermaus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>