Robin de Levita produceert internationaal toneel

De Nederlandse theaterproducent Robin de Levita  is in Nederland vooral bekend als producent vande musical Soldaat van Oranje, De Fabeltjeskrant Musical (winnaar Musical Award beste musical) en tientallen Stage Entertainment producties. Maar De Levita is niet alleen in musicals geinteresseerd. Afgelopen week maakte hij bekend samen met de ijslandse Vesturport Theatre Group, onder leiding van Gisli Örn Gardarsson, diverse grootschalige internationale theaterprojecten naar New York (Broadway), Londen (West-End) en andere hoogstaande theaterlocaties te brengen. Het nieuwe bedrijf gaat bestaande succesvolle Vesturport producties zoals Romeo and Juliet en The Brothers Karamazov van Fjodor Dostojevski naar Broadway en de rest van de wereld brengen.

Lees ook:Sterren op het toneel
Lees ook:Producent ANNE gaat samenwerking aan in Hollywood
Lees ook:Broadway eert Harold Pinter met gedimde lichten
Lees ook:Concertgebouw zoekt jong talent voor West Side Story
Lees ook:Nederlands jeugdtheater op Broadway!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>