Wie is de freak?

Wat als de geschiedenis anders was gelopen, dan was dik nu misschien ‘hot’ en dun ‘not’, was Afrika toonaangevend op modegebied, verlegen heel sexy en bejaard superhip. Wat als de zakenman met aktetas de ‘freak’ is en de zogenaamde ‘freak’ de norm wordt… Vanaf 18 januari 2011 staat Theatergroep DOX met de variétéshow La Vie C’est Drôle in de Nederlandse theaters. Hierin gaat DOX op humoristische wijze in op de rariteit van perfectie en ideaalbeelden. Wat is normaal en wat niet? En wie bepaalt er eigenlijk wat normaal is? Huisregisseur Marjan Barlage, huischoreograaf Sassan Saghar Yaghmai en regisseur Merel Van Gaalen leggen samen met tien spelers de theatrale lat langs fenomenen als schoonheid versus lelijkheid, uitzondering versus regel, innerlijk versus uiterlijk en twijfel versus zelfvertrouwen. Het resultaat is een echte DOX-voorstelling met spel, beweging, poppen en mime voor iedereen vanaf 12 jaar.

Lees ook:DOX wint Fenterer van Vlissingen Cultuurprijs
Lees ook:DOX kiest voor muzikaal elektrosausje
Lees ook:DOX geeft kracht om te durven doen
Lees ook:Jeroen Krabbé wordt Sinterklaas
Lees ook:Burgemeester Wolfsen gaat het toneel op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>