Openbare repetitie ‘Dieven’ in het Ro Theater

Een stuk vol mededogen voor de eenzame, losgeslagen stadsbewoners, die elkaar in de meest vreemde omstandigheden ontmoeten. Dat is de nieuwste regie van Alize Zandwijk: Dieven. Met veel humor schildert schrijfster Dea Loher portretten van verloren individuen aan de rand van de stad. Mensen die verlangen naar een toekomst, naar een zin, mensen die dromen van een beter leven. Na Onschuld en Het Laatste Vuur ensceneert Alize Zandwijk nu Lohers allernieuwste stuk Dieven. Op donderdag 13 januari 2011 geeft Zandwijk een openbare repetitie in het Ro Theater. Een unieke kans om haar¬†en haar acteurs aan het werk te zien. De openbare repetitie begint om 16.00 uur en duurt ongeveer vijf kwartier. Aanmelden kan via [email protected] en toegang is gratis.

Lees ook:Programmering Ro Theater 2010/2011
Lees ook:Dieven van de toekomst
Lees ook:Toneelschrijfster Dea Loher populair
Lees ook:Kennismaken met Ro in de Ro Theaterweek
Lees ook:Openbare repetities bij De Appel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>