Kerstagenda: Het oneindige verhaal

De kerstvakantie komt er aan en daar zit je met je koters. Waar moet je heen, wat moet je doen? Televisiekijken en gezelschapspelletjes gaan ook vervelen op den duur. En dus komt Toneel.blog.nl met de leukste theateractiviteiten tijdens de laatste twee weken van dit jaar. Voor volwassenen én kinderen! Dus weet je niet wat je moet gaan doen? Loop onze Kerstagenda maar eens door. We beginnen met de ode aan de fantasie in Het Oneindige Verhaal van Het Laagland. Ken je die prachtige jeugdfilm The Neverending Story? Nou die, en dan op het toneel!

De wereld Fantasië is in gevaar. De Kleine Keizerin is doodziek en haar rijk verdwijnt langzaam in het grote NIETS. De jonge strijder Artréjoe gaat op zoek naar een mensenkind die Fantasië van de ondergang kan redden. Daarmee begint voor de gevoelige dromer Bastiaan het spannendste avontuur van zijn leven. Als hij eindelijk in het verhaal durft te stappen, komt Bastiaan terecht in een wereld waar al zijn droomverhalen en fantasieën werkelijkheid worden. Maar als je alles krijgt wat je wenst, vergeet je dan niet te zijn wie je werkelijk bent?

Laaglandregisseur Inèz Derksen brengt een adembenemende fantasiewereld voor jong en oud tot leven. Naar het beroemde boek van Michael Ende en de filmhit The Neverending Story. Een wereld vol faunen, gmorken, vierkwartstrollen en een bijzondere geluksdraak waarvan je hart sneller gaat kloppen. ‘Het Oneindige Verhaal’ (7+) is een vurige aanmoediging om je hart te volgen en te doen wat je het liefst wilt. Een ode aan de fantasie als bron van kracht!

Meer informatie, de speellijst en een speciaal doeboekje vind je op www.hetoneindigeverhaal.nl

Lees ook:Eerste familievoorstelling voor Toneelgroep De Appel
Lees ook:Spreekuur bij Bastiaan Ragas
Lees ook:Ontroerend afscheid van Speeltheater Holland
Lees ook:Gesprek over Oerol-voorstelling met Joeri Vos en Bastiaan Woltjer (deel 1)
Lees ook:Van een groene heks en rode schoentjes

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kerstagenda: Het oneindige verhaal

  1. Suzan Auteur

    Ik vond dat meisje in die film ZOOOOOO mooi!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>