DeLaMar verkoopt al 110.000 kaarten

Het DeLaMar Theater in Amsterdam heeft reeds 110.000 kaarten verkocht. De opening door koningin Beatrix ruim een week geleden leidde tot ”een hausse in de kaartverkoop”, aldus het theater woensdag. Sindsdien gingen 30.000 kaarten over de toonbank. In de voorverkoop werden al 80.000 toegangsbewijzen aangeschaft. De meeste belangstelling gaat naar de twee openingsvoorstellingen: de musical La Cage aux Folles (met Jon van Eerd) en het toneelstuk Ontrouw (met Linda van Dyck in de hoofdrol).

Het nieuwe theater nabij het Leidseplein in Amsterdam is gebouwd op de plek van het voormalige Nieuwe de la Mar Theater. Het is een initiatief van Joop en Janine van den Ende. In totaal staan dit theaterseizoen 543 voorstellingen van meer dan vijftig verschillende producenten op het programma. (ANP)

Lees ook:Liz Snoijink in musical ‘La Cage Aux Folles’
Lees ook:Publiek gezocht bij interview Jon van Eerd
Lees ook:Bergmans ‘Ontrouw’ opent DeLaMar
Lees ook:Veghelse Toneel Publieksprijs voor Boeing Boeing
Lees ook:Linda van Dyck balanceert tussen twee liefdes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>