Gemeente Deurne geeft voorstelling cadeau

Sinds enkele jaren schenkt de gemeente Deurne in samenwerking met Steunpunt Vrijwilligerswerk Deurne aandacht aan de landelijke “Dag van de Vrijwilliger”. Elk jaar wordt er een groep vrijwilligers uitgenodigd om te komen genieten van een leuke voorstelling. Dit jaar zijn de collectanten van diverse stichtingen uitgenodigd. Zij kunnen op 7 december genieten van een theatervoorstelling van Theatergroep Klapstuk in Sociaal Cultureel Centrum Den Draai in Zeilberg. Theatergroep Klapstuk maakt theater voor overheidsinstellingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Zij brengt interactief theater waarin spontaniteit en betrokkenheid de boventoon voert. De voorstelling is getiteld: In plaats van bloemen.

Lees ook:Europa heeft 69 miljoen over voor kunst
Lees ook:Heilige huisjes omver bij De Nachtmis
Lees ook:Gids: vanavond La Voix Humaine on tv
Lees ook:Parade en Oerol gaan naar New York
Lees ook:Nieuw gezelschap in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>