Heilige huisjes omver bij De Nachtmis

Heb je genoeg van de eet- en drinkgelagen van Kerst? Geen zin in pakjes onder de kerstboom of een saaie mis in een plaatselijke kerk? Vier dan Kerstmis met Urban Myth! Treed op kerstavond binnen in de theaterkathedraal voor De Nachtmis waarin alle heilige huisjes omver gaan. In de Stadsschouwburg Amsterdam wordt kerst gevierd met muziek, performances, terugblikken op het nieuws uit het afgelopen jaar én bekende Nederlanders.Een priester, een preek, overdenkingen, muziek, een koor, de collecte en natuurlijk delen we het brood met elkaar, maar dan nét een beetje anders dan een standaard mis. Noraly Beyer neemt het huidige Suriname onder de loep en Paul Schnabel, directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau, brengt zijn visie op het geluk van Nederland. Urban Myth-acteurs blikken terug op het jaar en we gaan skypen met het beloofde land. Tot slot werpen we een blik op wat ons het komende jaar te wachten staat: hel en verdoemenis of toch jubel en glorie? Meer informatie op www.urbanmyth.nl of www.ssba.nl.

Lees ook:Nieuwslezers on stage
Lees ook:Fotoblog Noraly Beyer
Lees ook:De alternatieve nachtmis van Urban Myth
Lees ook:Cultuurindex: theater wordt eventindustrie
Lees ook:Gemeente Deurne geeft voorstelling cadeau

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>