Olivier Twist in hedendaags jasje

Wie kent niet het negentiende-eeuwse verhaal over de wees Oliver Twist, die ontsnapt uit het opvanghuis en terechtkomt in een gewetenloze wereld. Er zijn al talloze muziek- en theatervoorstellingen over gemaakt. In regie van Jolanda Spoel, van de Rotterdamse Theatergroep Siberia, krijgt Oliver een hedendaags gezicht. In een swingende, internationale voorstelling met een cast bestaande uit Nederlandse en Zuid-Afrikaanse acteurs wordt een licht geworpen op leven en overleven in een moderne wereldstad. Is Oliver een speelbal van het lot of van zijn omgeving?

De begrafenisondernemers Mr. & Mrs. Zuurbier, de vrekkige bendeleider Fagin en de handige kruimeldief de Hosselaar; bijna iedereen die Oliver in zijn zoektocht naar geborgenheid ontmoet, probeert hem te gebruiken om er zelf beter van te worden. Ondanks alle tegenslagen, waar Oliver mee te maken krijgt, is hij de enige met wie het goed afloopt. Hoe maakbaar is het lot? En als succes een keuze is, is armoede dat dan ook? Twist is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en gaat op vrijdag 10 december in première. Meer informatie en de speellijst vind je op www.theatergroepsiberia.nl

Lees ook:Siberia´s Twist verrassend actueel
Lees ook:Oerol: Verrassende tocht door Het Klooster van Rieks Swarte
Lees ook:ADV: Laat je kind niet vallen
Lees ook:‘Echte Mannen’ in een dubieuze mengvorm
Lees ook:Ontelbare geschiedenislessen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Olivier Twist in hedendaags jasje

  1. Pingback: nike shoes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>