GVB en DeLaMar Theater slaan handen ineen

Het DeLaMar Theater en het GVB gaan samenwerken. Bezoekers die een theaterkaartje kopen voor een voorstelling in het DeLaMar Theater, kunnen ook een speciaal DeLaMar-wegwerpchipkaartje kopen. Dit chipkaartje is geldig van drie uur voor tot vier uur na de voorstelling in alle trams, bussen en metro’s van GVB. Het DeLaMar Theater biedt de bezoekers met ingang van december zo een makkelijke oplossing voor parkeerproblemen (voor auto en fiets) rondom het Leidseplein.

Om deze samenwerking zichtbaar te maken in de stad, rijdt er vanaf zaterdag 20 november een speciale GVB/DeLaMar-tram. Bij de opening op 28 november wordt deze tram ingezet om vip-genodigden naar het theater te vervoeren.

Lees ook:DeLaMar Theater reeds geopend door Loes Luca en Huub Stapel
Lees ook:Estafette ‘Virginia Woolf’ op Uitmarkt
Lees ook:Nederlands Theater Festival ook in DeLaMar
Lees ook:Nieuwe directeur voor DeLaMar
Lees ook:Wim Sonneveldzaal in DeLaMar Theater

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “GVB en DeLaMar Theater slaan handen ineen

 1. Mevr.G,Geerlof

  Na gehoord te hebben van mijn zoon,dat het theater en de musical zo fantastisch was, wilde ik het theater even met eigen ogen zien en een kopje koffie drinken en ook twee plaatsen voor de musical bestellen.
  Jammer,dat was niet mogelijk, ik mocht er niet in vanwege een privé voorastelling ,zoals de deur- bewaarder mij meldde.
  Ik was zeer teleurgesteld in deze reactie.
  Misschien is het me de volgende keer wel toegestaan om kaartjes te kopen aan de kassa.???
  M.vr.gr.G.Geerlof

    /   Reply  / 
  1. Joran

   Het DeLaMar werd de 28ste november geopend, daarvoor waren er dacht ik alleen maar try-out voorstellingen voor genodigden. Volgens mij kunt u dan ook vanaf nu gewoon een kaartje kopen aan de kassa :)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>