Bibaboerderij op avonturenreis in het theater

De Bibaboerderij is terug! Niet alleen op televisie, maar vanaf eind dit jaar ook in het theater. In de allereerste muzikale theatervoorstelling van de Bibaboerderij nemen de vivavriendjes je mee op een lange verrassingstocht. Een interactieve show voor alle Biba-fans vol vrolijkheid, spanning, humor en natuurlijk lilaliedjes. De kleintjes in de zaal worden aangemoedigd om lekker mee te zingen en dansen.

In de Bibaboerderij voorstelling De Avonturenreis heeft Boerin Bibi een lekkere lunch klaargemaakt met bibabroodjes en fifafruitjes. Dat wordt smullen! Eenmaal op de akker komt de Vivavogelverschrikker er alleen achter dat hij zijn pakketje is vergeten. Boer Bart heeft helemaal geen zin om het lunchmandje te gaan brengen. Hij wil liever vissen. Maar dan komt hij Kiekeboekoe en Bibabig tegen en zij vervelen zich ……

De voorstelling is van 11 december tot en met 22 mei te zien in theaters door heel Nederland. De voorstelling duurt 65 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor meer informatie en een complete speellijst kunt u terecht op www.hitmusical.nl.

Lees ook:Paul de Leeuw in ‘Liever geen oorlog’
Lees ook:Release debuutalbum Yentl en de Boer in het Vondelpark Openluchttheater
Lees ook:Georgina Verbaan in Hitlerstuk
Lees ook:Het fenomeen dat volkstuinen heet
Lees ook:Finalisten Wim Sonneveldprijs bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>