Mark Rietman vervangt Jeroen Spitzenberger bij NT

Het Nationaal Toneel brengt in de tweede helft van dit theaterseizoen de uitermate populaire muziektheatervoorstelling De Drie Stuiversopera en Kurt Weil en Berthold Brecht op de planken. Acteur Mark Rietman, normaliter actief bij Het Toneel Speelt en in films en series te zien, zal Jeroen Spitzenberger vervangen. Hij ziet van de uitvoering af in verband met andere werkzaamheden.

Rietman speelde eerder bij het Nationale Toneel in Strange Interlude, Ivanov en de theatermarathon Oresteia. Hij krijgt op het podium gezelschap van onder andere Peter Tuinman, Anniek Pheifer, Betty Schuurman en Frans van Deursen. De Driestuiversopera gaat op 11 maart in première in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag en is tot en met 19 juni in meerdere theaters in het land te zien.

Lees ook:Anniek Pheifer wint toneelprijs
Lees ook:Job Gosschalk debuteert als toneelregisseur
Lees ook:Ariane Schluter op het witte doek
Lees ook:Bestseller ‘De Prooi’ op toneel
Lees ook:Tygo, Mark en Anniek in nieuwe film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>