Ligthart interim-directeur Nationale Toneel

Walter Ligthart treedt op 8 november aan als tijdelijk zakelijk directeur van het Nationale Toneel in Den Haag. Dit heeft het gezelschap dinsdag bekendgemaakt. Ligthart volgt Evert de Jager op. Hij overleed vorige maand onverwacht. Ligthart is werkzaam als adviseur in de culturele sector. Hij werkte eerder bij Toneelgroep Oostpool en was interim-directeur van de Schouwburg Deventer. (ANP)

Lees ook:Walraven volgt nieuwe Toneelschool directeur op
Lees ook:Annet Lekkerkerker nieuwe directeur Holland Festival
Lees ook:Nieuwe zakelijk directeur Ro Theater
Lees ook:Theu Boermans directeur Nationale Toneel
Lees ook:Nieuw directeur Toneelacademie vertrekt weer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>