Greidanus leidt Culturele Hoofdstad Den Haag

Aus Greidanus sr., artistiek leider van Toneelgroep de Appel, wordt per direct artistiek directeur van Den Haag Culturele Hoofdstad 2018. Dat liet de gemeente woensdag weten. Den Haag doet een poging om in 2018 te worden uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa.Louis Behre, de vorige directeur,  legde zijn functie neer, omdat hij het werk niet meer kon combineren met zijn eigen festivals, aldus de gemeente. (ANP)

Lees ook:Piet Menu nieuw artistiek leider Zuidelijk Toneel
Lees ook:Ruth Mackenzie volgt Pierre Audi op bij Holland Festival
Lees ook:Ligthart interim-directeur Nationale Toneel
Lees ook:Nieuw directeur Toneelacademie vertrekt weer
Lees ook:Eric de Vroedt wordt artistiek leider Nationale Toneel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>