Keira Knightly genomineerd

Keira Knightley doet het al vele jaren goed op het filmdoek, maar ze kan ook écht acteren. Knightley maakte haar debuut in de voorstelling The Misanthrope (De Mensenhater) van Molière en prompt werd deze mooie dame genomineerd voor The Natasha Richardson Award for Best Actress. En ze is in goed gezelschap. Lady Judi Dench is, ondanks haar hoge leeftijd, eveneens genomineerd voor haar bijdrage in Shakespeares Midsummernightsdream.

Lees ook:Carice van Houten genomineerd voor Saturn Award
Lees ook:Acteur Ton Lutz overleden
Lees ook:Actrice Georgette Reyevski overleden
Lees ook:Fedja en Annet genomineerd
Lees ook:Actrice Catherine Ten Bruggencate genomineerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>