Nettie Blanken vervangt Van Kralingen

Bij de toneelproductie In Wankel Evenwicht heeft een rolwisseling plaatsgevonden. Tot haar grote spijt heeft actrice Will van Kralingen, initiatiefneemster van deze productie, haar rol om gezondheidsredenen na een week repeteren moeten teruggeven. Mede op verzoek van Will is Nettie Blanken bereid gevonden de rol van Agnes over te nemen. In Wankel Evenwicht, met onder andere Porgy Franssen, is vanaf 30 oktober in de Nederlandse theaters te zien.

Lees ook:Will van Kralingen´s wankele evenwicht
Lees ook:Los zand op televisie
Lees ook:Porgy Franssen bij Kunststof TV
Lees ook:Virginia Woolf langer in Delamar te zien
Lees ook:Theater bij acteur Porgy Franssen thuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>