Ook Duet for One genomineerd

Het toneelstuk Duet for One, geproduceerd door De Graaf & Cornelissen producties, met Vera Mann en Wilbert Gieske in de hoofdrollen, is genomineerd voor de AVRO Toneel Publieksprijs 2011. Productenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen zijn bijzonder trots op Vera en Wilbert. Het Nederlandse publiek heeft aangegeven enthousiast te zijn over de voorstelling, door deze te nomineren met een 8.1 of hoger.

Het toneelstuk Duet for One ging in 1983 op West End in première en is sindsdien overal ter wereld opgevoerd. Het werd zelfs verfilmd met Julie Andrews en Alan Bates in de hoofdrollen. Het stuk gaat over een begaafde violiste die wordt overvallen door de slopende ziekte Multiple Sclerose. Hierdoor belandt zij in een rolstoel en wordt ze beroofd van haar voornaamste levensdoel, het vioolspelen. In gesprekken met haar psychiater wordt haar strijd gevolgd en ontstaat een opmerkelijk band tussen de twee hoofdpersonen.

Lees ook:Vera Mann in nieuw toneelstuk
Lees ook:Vera Mann hervat rol in Duet for One
Lees ook:Prinses Máxima bij Duet For One
Lees ook:Vera Mann en Wilbert Gieske over Duet For One
Lees ook:Pamela Teves vervangt Vera Mann

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>