Hoeks en Hulst samen in Dracula-voorstelling

Sylvia Hoeks en Kees Hulst spelen de hoofdrollen in de toneelvoorstelling Dracula. Dat meldt regisseur Jakop Ahlbom maandag op zijn website. Het stuk is geïnspireerd op het leven en het werk van acteur Béla Lugosi, een van de meest legendarische vertolkers van Graaf Dracula. Maar de beroemde rol bracht de acteur ook op de rand van de afgrond.

Kees Hulst, die de rol van Béla Lugosi speelt, won onlangs de Louis d’Or voor zijn rol in de toneelbewerking van het boek Tirza. Sylvia Hoeks is vooral bekend als filmactrice. Zij was onder meer te zien in De Storm, Vuurzee en de film Tirza. Dracula gaat op 2 februari in première in de Stadsschouwburg Haarlem. Daarna is de voorstelling tot half april door heel Nederland te zien.

Lees ook:Dracula geannuleerd
Lees ook:Grunbergs Tirza op toneel
Lees ook:Jouw filmpje een maand lang op FOXlife?
Lees ook:Jakop Ahlbom wint Haagse publieksprijs met ‘Innenschau’
Lees ook:Peter Blok vervangt Kees Hulst in De Ingebeelde Zieke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>