Loes Luca in Gooische Vrouwen

Naast de vaste cast van de serie Gooische vrouwen maken veel bekende Nederlanders hun opwachting in de gelijknamige film. Independent Films maakte vrijdag bekend dat onder anderen Loes Luca, Jeroen van Koningsbrugge, René Froger, Quinty Trustfull, Paul Groot en Monic Hendrickx een rol spelen. Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk zullen weer optreden als de vier onvergetelijke vrouwen uit het Gooi. Loes Luca is momenteel te zien in Doek!

Lees ook:Tjitske neemt de bus
Lees ook:Tjitske Reidinga in abri
Lees ook:Filmrol voor Susan Visser
Lees ook:Fotoreportage eerste dag Ingebeelde Zieke
Lees ook:Musters nieuwe man in Gooische Vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>