Richard III in reprise

Wie het gemist heeft, krijgt een nieuwe kans. De succesvolle en totaal uitverkochte reeks van de voorstelling Richard III krijgt een vervolg. Van woensdag 17 augustus tot vrijdag 26 augustus 2011 is deze Shakespeare, met muziek van Tom Waits en Kathleen Brennan, weer exclusief in de Stadsschouwburg Amsterdam te zien. Gijs Scholten van Aschat zal opnieuw schitteren in de rol van Richard. De toegangskaarten gaan vanaf heden in de verkoop en worden weer in het systeem van ‘dynamic pricing’, variabele prijzen verkocht. Dus wie eerder koopt betaalt de beste prijs.

Meer informatie: www.ssba.nl

Lees ook:Richard III openingsvoorstelling Nederlands Theater Festival 2011
Lees ook:Publiek nomineert ook Richard III
Lees ook:Vroegboekkorting in Stadsschouwburg A´dam
Lees ook:Kees Hulst en Maria Kraakman zijn de grote winnaars
Lees ook:Te koop: kostuums/rekwisieten van Toneelmakerij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>