Publiek nomineert ook Richard III

Na Karakter en De Wijze Kater is ook de voorstelling Richard III van muziektheatergezelschap Orkater is genomineerd voor de AVRO Toneel Publieksprijs 2011. Dat meldde de organisatie van de prijs vrijdag. Richard III is Shakespeare’s meeslepende portret van een supercharmante en machtsbeluste carri√®remaker. Orkater bewerkte deze Shakespeare tot een muziektheatervoorstelling met muziek van Tom Waits en Kathleen Brennan. De cast bestaat uit onder anderen Gijs Scholten van Aschat, Petra Laseur, Trudy de Jong en Mieke de Groote.

Lees ook:Gijs Scholten van Aschat neemt afscheid
Lees ook:Richard III in reprise
Lees ook:Richard III openingsvoorstelling Nederlands Theater Festival 2011
Lees ook:Afscheidsvoorstelling Scholten van Aschat uitverkocht
Lees ook:Het gemis van Gijs Scholten van Aschat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>