Gids: King Lear on tv tonight!

Jack Wouterse speelt een bejubelde glansrol in één van de beroemdste stukken van Shakespeare. Van deze klassieker is een moderne voorstelling gemaakt, met een bijzondere vormgeving en een sterk spelend ensemble. King Lear is vanavond op televisie te zien bij Toneel op 2. Aanvang 22.50 uur.

Lees ook:Londense King Lear live te zien via bios Cinemec
Lees ook:Al Pacino wordt King Lear
Lees ook:Mark Rietman is King Lear
Lees ook:Sam Mendes bewerkt toneelstukken Shakespeare
Lees ook:Toneelschrijver Pinter overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>