Derde seizoen voor voorstelling over dominee Zelle

De voorstelling Zelle van acteur Freark Smink en musicus Hoite Pruiksma gaat zijn derde seizoen in. Dat heeft de acteur gisteren gemeld. De voorstelling over het veelbewogen leven van dominee Johannes Hendrikus Zelle is sinds de première in januari 2008 al 101 keer gespeeld. Omdat de publieke belangstelling nog steeds heel groot is, is vanaf oktober een derde reeks voorstellingen te zien. Zelle doet tot en met januari theaters, dorpshuizen en kerken aan in Fryslân, Groningen, Zuid-Holland en Utrecht. In februari 2011 wordt het stuk gespeeld op het Bravo Festival in Zuid-Afrika.

Freark Smink is vanaf 1975 werkzaam als acteur en speelt het merendeel van zijn voorstellingen hij in Friesland, o.a. bij het toneelgezelschap Tryater te Leeuwarden. Daarnaas is hij bekend van films en TV,

Meer informatie: www.domineezelle.nl.

Lees ook:Eigen televisieprogramma voor Carré
Lees ook:Theater op een afvalberg
Lees ook:3e jaar ATKA presenteert Lindengrachtfestival
Lees ook:Nieuwe voorzitter Holland Festival
Lees ook:Tryaterspecial in Bellevue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>