Gids: vanavond La Voix Humaine on tv

Nederland 2 brengt ook dit jaar weer zes bijzondere toneelstukken op televisie onder de noemer: Toneel op 2. Met Toneel op 2 kunnen kijkers thuis genieten van zes producties die speciaal voor televisie werden opgenomen. Op 1 oktober om 23.15 uur  is La Voix Humaine van Toneelgroep Amsterdam aan de beurt. Halina Reijn schittert in een solo over een vrouw die haar laatste telefoongesprek voert. Met minimale middelen en in een minimaal decor wist ze het publiek te betoveren. Genomineerd voor de AVRO Toneel Publieksprijs.

Lees ook:La voix humaine genomineerd voor publieksprijs
Lees ook:De wijze kater in race om AVRO Toneelprijs
Lees ook:Exportproducten Halina en Carice
Lees ook:Ultimo genomineerd voor AVRO Toneel Publieksprijs
Lees ook:Halina Reijn volgend jaar solo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>