Porgy Franssen bij Kunststof TV

Op zondag 10 oktober is Porgy Franssen, die dat weekend ook zijn voorstelling Novecento speelt, te gast bij Kunststof TV (17.30, Nederland 2). Iedereen vanaf 16 jaar kan bij deze live opname aanwezig zijn door contact op te nemen met: [email protected]. De opnames vinden plaats in studio ‘De Plantage’ in Amsterdam.

Lees ook:De Meisjes van Mussolini bij Kunststof Televisie
Lees ook:Publiek gezocht bij interview Jon van Eerd
Lees ook:Theater bij acteur Porgy Franssen thuis
Lees ook:Virginia Woolf langer in Delamar te zien
Lees ook:Nettie Blanken vervangt Van Kralingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>