John Kraaijkamp sr. in TV-Monument

Op zaterdag 25 september zendt de NCRV een TV-Monument over John Kraaijkamp sr. uit, waarin uitgebreid wordt stilgestaan bij de betekenis van de acteur. Han Peekel interviewt onder anderen John Kraaijkamp jr., John van der Rest, Martine Bijl en regisseur Bob Rooijens. Ook zijn er beelden van de vijfentachtigste verjaardag van de acteur. In de jaren zeventig en tachtig was Kraaijkamp veelvuldig te zien op de televisie. Hij vormde een komisch duo met Rijk de Gooijer en tot op hoge leeftijd speelde hij rollen in het theater en op televisie ‘t Zonnetje in huis.

Tv-monumenten hebben voor de kijker gedurende langere tijd het gezicht van de Nederlandse televisie – in het bijzonder die van de publieke omroep – bepaald. De portretten in TV-Monument zijn te zien via het themakanaal Best 24 op digitale televisie, via de website www.best24.nl en via de publieke tv-zenders.

Bron: TV-Visie

Lees ook:Acteur Ton Lutz overleden
Lees ook:Boete en rijontzegging voor Johnny Kraaijkamp
Lees ook:Actrice Catherine Ten Bruggencate genomineerd
Lees ook:Josine van Dalsum koninklijk onderscheiden
Lees ook:Daan Schuurmans in Ko!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>