Rotterdamse Schouwburg komt met tv-podium

De Rotterdamse Schouwburg heeft met de installatie van een digitaal scherm in de verbouwde foyer een extra podium gecreëerd. Hierop moeten vooral internationale producties worden vertoond die het publiek niet in Nederland kan zien. Directeur Jan Zoet wil met het scherm ook nieuw publiek aantrekken. Om die reden gaat de schouwburg vanaf 2 oktober al om elf uur ‘s ochtends open. ”We willen zo meer leven krijgen in de foyer en nieuw publiek aantrekken dat op het Schouwburgplein loopt en even binnenloopt, een koptelefoon huurt en naar een productie op het scherm gaat kijken”, licht Zoet toe. (ANP)

Lees ook:Directeur ATKA geeft visie op cultuurlandschap
Lees ook:Chaotische klimaattop in schouwburg Rotterdam
Lees ook:Productiehuis MC opent eigen theater
Lees ook:Theater Rdam maakt eenmalige performance in week tijd
Lees ook:Nieuwe Open B.A.C. in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>