NNT zoekt figuranten voor Alice in Wonderland

Het Noord Nederlands Toneel opent het nieuwe seizoen 2010-2011 in de Stadsschouwburg Groningen met Alice in Wonderland, bewerkt en geregisseerd door Ko van den Bosch. Deze klassieker uit 1865 wordt gezien als een klassiek kinderboek maar is tegelijkertijd een confronterend sprookje voor volwassenen. Gelijktijdig met de voorstelling Alice in Wonderland in de Stadsschouwburg Groningen is er een performance op een grote steiger voor het Centraal Station Groningen te zien: Buitenspektakel Alice in Wonderland. Beide producties zijn van het Noord Nederlands Toneel. De voorstelling en performance zijn direct met elkaar verbonden, maar kunnen ook afzonderlijk worden bekeken. Voor het buitenspektakel zoekt het NNT per speelavond twee of drie figuranten.

Het Noord Nederlands Toneel laat met Alice in Wonderland en Buitenspektakel Alice in Wonderland zien hoe ze de stad wil veroveren. Niet alleen met voorstellingen in de Stadsschouwburg maar met ook met optredens daarbuiten. Ola Mafaalani, artistiek directeur van het NNT, regisseert de performance, die speelt van 30 september t/m 3 oktober en 5 t/m 9 oktober. Per avond zijn tussen 20u en 21u twee of drie figuranten nodig die zonder tekst op de steiger aanwezig zijn. Op de avond zelf wordt er meer informatie gegeven over de inhoud, maar het zal niet heel ingewikkeld zijn. Voor meer vragen of aanmelden voor één of meerdere avonden kan je mailen naar [email protected].

Lees ook:Overweldigende Alice in Wonderland
Lees ook:Alice in Wonderland beste voorstelling
Lees ook:NNT zoekt figuranten (m) voor tournee
Lees ook:Alice in Wonderland in eigen huis
Lees ook:Nederlandse Toneeljury maakt laatste nominaties bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>