DeLaMar Theater reeds geopend door Loes Luca en Huub Stapel

Loes Luca en Huub Stapel openden vandaag de tijdelijke kassa van het DeLaMar Theater in Amsterdam. De kassa bevindt zich in het Hirschgebouw aan het Leidseplein vlakbij het DeLaMar Theater, dat in de laatste fase van de bouw verkeert. Vanaf nu is het mogelijk om, naast verkoop via telefoon en internet, kaarten voor voorstellingen in de elke dag geopende kassa te kopen.

De kassa in het Hirschgebouw aan het Leidseplein is elke dag geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Naast kaartverkoop kunnen bezoekers er ook terecht voor de ‘DeLaMar Experience’, een virtuele tour door het nieuwe theater.

DeLaMar-coryfee Loes Luca over het DeLaMar Theater: ‘Had Fien de Nieuwe kunnen zien, ware zij jaloers misschien.’ Loes Luca speelt in december in het DeLaMar Theater met Peter Blok in het toneelstuk Doek! van Maria Goos. Huub Stapel komt met twee voorstellingen in het DeLaMar Theater. Diverse keren met zijn solo Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en in maart met Carine Crutzen in het toneelstuk De Kus van Ger Thijs. Huub Stapel: ’DeLaMar is het mooiste wat Amsterdam te bieden heeft! Ik verheug me erop om er te gaan spelen.

P.s. van alle genoemde voorstellingen vind je hier binnenkort recensies!

Lees ook:Tournee Huub Stapel verlengd
Lees ook:Huub Stapel wint Johan Kaart Prijs
Lees ook:Huub Stapel als Napoleon
Lees ook:Loes Luca in Gooische Vrouwen
Lees ook:Nederlands Theater Festival ook in DeLaMar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>