Ronflonflon nu als podcast

Radioprogramma´s als Ronflonflon worden tegenwoordig niet meer gemaakt. Met presentator Jacques Plafond, een personage van Wim T. Schippers, was Ronflonflon een gezellige chaos en een hoorspel op zich. Ronflonflon werdtussen 10 oktober 1984 en 30 januari 1991 bij de VPRO uitgezonden en Jacques Plafond praatte steevast door alle platen heen, schroomde er niet voor een plaat af te kondigen met de opmerking dat hij het een kutplaat vond, liet zijn gasten aan de telefoon het liefst niet uitpraten, en sprak iedereen aan met “joe” om het probleem te omzeilen of mensen met jou of u moesten worden aangesproken. In 1986 verscheen ook een negendelige televisieserie, Plafond over de vloer. De liefhebbers van dit bijzonder stukje theater kunnen hun hart ophalen. Alle afleveringen van Ronflonflon zijn nu als podcast te downloaden bij Itunes!

Lees ook:Parade naar tevredenheid afgesloten
Lees ook:Shakespeare Theater feestelijk heropend
Lees ook:Shakespeare in sneltreinvaart
Lees ook:Johan Simons als kapitein
Lees ook:Hotelgasten overnachten in theaterstuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>