Op zoek naar Geert Wilders – de finale

geert wildersWie wordt de nieuwe Geert Wilders? mightysociety en TG 42 gaan tijdens het theaterfestival op zoek naar Geert Wilders, een van de meest begeerde bijrollen van het nieuwe theaterseizoen. Het is de allereerste landelijke zoektocht naar een veelzijdig musicaltalent in het gesubsidieerde theatercircuit.

Op zaterdag 11 september zullen 20 bekende en onbekende acteurs aantreden voor de grote auditie-finale voor deze spannende bijrol in mightysociety8, de nieuwste aflevering van Eric de Vroedts theaterreeks. Zingend, dansend en speechend zullen zij hun Geert Wilders tonen.

Wie doen er mee?
Vincent van de Valk, Hein van der Heijden, Sadettin Kirmiziyüz, Gijs Scholten van Aschat (op video), Alwin Pulinckx, Neal Lewis, Marcel Hensema, Rogier Schippers, Jan Jaap van der Wal, Mike Reus, Frank Lammers, Hugo Koolschijn, Bob Wind (op video), Eelco Smits, Mustafa Duygulu, Sven Bijma, Hans Kesting en Jeroen Willems (op video).

Het publiek kiest!
De optredens van de kandidaten zullen op zeer deskundige wijze beoordeeld worden door een vakjury. Deze bestaat uit castingdirector Hans Kemna, voormalig X Factor jurylid Marianne van Wijnkoop en Wilders-deskundige Hans de Bruijn. Zij adviseren mightysociety, maar bepalen niet wie uiteindelijk Geert Wilders wordt. Dat doet het publiek. De presentatie van deze middag is in handen van Sarah Meuleman.

Meer informatie: www.toneelgroepamsterdam.nl

Lees ook:Toneelgroep Amsterdam zoekt een Geert Wilders
Lees ook:Hein van der Heijde tweede in Op Zoek naar Wilders
Lees ook:Wilders de musical in reprise
Lees ook:Wie is Geert Wilders?
Lees ook:Sven Bijma speelt Wilders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>