Maria Goos schrijft filmscenario

In oktober gaat de nieuwste theaterproductie van de hand van Maria Goos in première. DOEK! is een verhelderend toneelstuk over echt en onecht, op het toneel, in de kunst en in de liefde. Hoofdrollen zijn voor Peter Blok en Loes Luca. Schrijfster Maria Goos maakte echter deze week in de Esta bekend dat zij momenteel werkt aan het scenario van een speelfilm.  Jagtlust is gebaseerd op het gelijknamige debuut van Annejet van der Zijl. Momenteel draait de film Vreemd Bloed in de bioscopen, ook hier is het scenario van Goos. De regie van Jagtlust is in handen van Johan Timmers, eveneens regisseur van Vreemd Bloed.

Lees ook:3 acteurs Nationale Toneel in Vreemd Bloed
Lees ook:Smoeder eindelijk op TV!
Lees ook:Neusje van de zalm in Suske en Wiske
Lees ook:Van Houten en Atsma in Kluun-verfilming
Lees ook:Nieuwe generatie in theaterhit Cloaca

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>