Meer bezoekers voor Nazomerfestival

Zaterdag 4 september j.l. werd de tiende editie Zeeland Nazomerfesitval afgesloten. De organisatie kijkt tevreden terug; goede reacties, meer bezoekers en uitbreiding van de doelgroep. Zowel jongeren als ouderen wisten het festival goed te vinden. De locatievoorstelligen trokken zo’n 7000 belangstellenden. Het festivalhart trok dit jaar meer betalende bezoekers dan vorig jaar, mede dankzij bekende namen als Alain Clark, Brigitte Kaandorp en Freek de Jonge. In totaal trok het Nazomerfestival ruim 26.000 bezoekers.

Lees ook:Ook Zeeland Nazomerfestival recordaantal bezoekers
Lees ook:Jubilerend Festival aan de Werf sluit af
Lees ook:Nog nooit werden de zomerfestivals zo goed bezocht
Lees ook:Boulevard iets minder populair
Lees ook:BLØF opent Nazomerfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>