Publiek gezocht bij interview Jon van Eerd

Op zondag 12 september is Jon van Eerd gast in Kunststof TV, dat om 17.30 uur op Nederland 2 wordt uitgezonden. Van Eerd won onlangs de Gouden Notenkraker voor zijn rol in de hilarische voorstelling Oranje Boven. Van Eerd speelt komend theaterseizoen de hoofdrol in de musical La Cage Aux Folles, waarin hij o.a. naast Stanley Burleson schittert. Iedereen vanaf 16 jaar kan bij de live opnames van dit interview aanwezig zijn door contact op te nemen met: [email protected]. De opnames vinden plaats in studio ‘De Plantage’ in Amsterdam en de presentatie is in handen van Joost Karhof.

Lees ook:Porgy Franssen bij Kunststof TV
Lees ook:De Meisjes van Mussolini bij Kunststof Televisie
Lees ook:Liz Snoijink in musical ‘La Cage Aux Folles’
Lees ook:Jon van Eerd wint Gouden Notenkraker
Lees ook:Jon van Eerd schrijft comedy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>