3 acteurs Nationale Toneel in Vreemd Bloed

Vanaf vandaag draait het lichtsurrealistische familiedrama Vreemd bloed in de Nederlandse bioscopen. In Vreemd bloed spelen maar liefst 3 acteurs die binnenkort ook in een voorstelling van het Nationale Toneel te zien zijn. Meral Polat (Lina) is vanaf 31 augustus in Retour Hollandse Spoor te zien. Jelle de Jong (Jere) en Marcel Hensema (chauffeur) spelen vanaf 5 oktober in Verre Vrienden. Vreemd Bloed, geschreven door Maria Goos, gaat over drie generaties slagers en speelt zich af van 1960 tot 1983. De jongste zoon van de familie, Jere, is voorbestemd slager te worden maar zingt liever liedjes.

Lees ook:Maria Goos schrijft filmscenario
Lees ook:Smoeder eindelijk op TV!
Lees ook:Nieuwe generatie in theaterhit Cloaca
Lees ook:Ariane Schluter krijgt Theo Mann-Bouwmeesterring
Lees ook:Flauwe Verre Vrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>