Nominaties ‘Gouden Bouwmeester’ bekend

De nominaties voor De Gouden Bouwmeester, de prijs voor het beste toneelstuk uit het seizoen 2009-2010, zijn openbaar. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Nacht van de Vergeten Toneelprijzen op 12 september in het Rozentheater. De in aanmerking komende stukken zijn: Wandelen op de Champs-Elysées met een schildpad om de wereld beter te kunnen bekijken, maar het is moeilijk theedrinken op een ijsschots als iedereen dronken is door FC Bergman, The New Electric Ballroom door het Nationale Toneel, regie Susanne Kennedy, Ubu door Toneelgroep Amsterdam/Schauspiel Essen, regie Sebastian Nübling en Snorro door het Ro Theater, regie Pieter Kramer. Tot slot is De binnenkomst of je gaat tenslotte weer naar huis door Productiehuis Bellevue in een regie van Sanne van Rijn genomineerd.

Lees ook:TA onderdeel NL-RUHR
Lees ook:Leer recensies schrijven in de Stadsschouwburg Amsterdam
Lees ook:De Pelikaan als repeterend reclamespotje
Lees ook:What we SEE
Lees ook:Tien Nederlandse voorstellingen bij RUHR 2010!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>