Festival Noorderzon trekt 125.000 bezoekers

Het theaterfestival Noorderzon in Groningen heeft dit jaar ruim 125.000 bezoekers getrokken. Dat is minder dan vorig jaar toen het festival ongeveer tienduizend bezoekers meer trok, zo meldde de organisatie zondagavond. Noorderzon vond plaats van donderdag 19 tot en met zondag 29 augustus. In het kader van het festival waren zowel in het Noorderplantsoen als op diverse locaties in de binnenstad voorstellingen en optredens te zien. Een groot deel van het programma was gratis. De organisatie is tevreden over de verloop van het festival. Volgens een woordvoerder is Noorderzon, ondanks het slechte weer, zeer goed verlopen. ”Wat betreft de regen hebben we nog best geluk gehad”, aldus de woordvoerder. (ANP)

Lees ook:Parade naar tevredenheid afgesloten
Lees ook:Nog nooit werden de zomerfestivals zo goed bezocht
Lees ook:Recordaantal bezoekers op Spoffin festival
Lees ook:Meer bezoekers voor Nazomerfestival
Lees ook:Eerste weekend New Island Festival succesvol afgesloten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>